Μια σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε επί σκηνής ενώ τραγουδούσε περιέγραψε ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για την επίθεση από έναν θεατή όσο και για τις ανήθικες προτάσεις που του έχουν κάνει, αποκαλύπτοντας ακόμα ότι είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και να φύγει από τη δουλειά.

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Όμως πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα και στο χώρο του τραγουδιού υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά, αλλά τελικά αποφάσισα ότι στον πόλεμο πρέπει να πολεμάς», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου»

«Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε μου έκανε από μπροστά μια αγκαλιά – κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει» αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Δεν ήξερα αν στην κοιλιά μου βρισκόταν το χέρι του, ένα μαχαίρι, όπλο δεν καταλάβαινα, ήμουν πνιγμένος, είχα αλλάξει 100 χρώματα. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι» είπε ο τραγουδιστής.