Για την εγκυμοσύνη της, το φύλο του μωρού που περιμένει αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του συζύγου της, Χριστόφορου Χαραγκιώνη από τον πρώτο του γάμο μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία».

«Δεν ήρθε ξαφνικά, ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθε τη στιγμή που, αν δεν ερχόταν, θα άρχιζα να αγχωνόμουν. Θέλαμε πολύ ένα παιδάκι. Ο Νικηφόρος έχει δύο αγοράκια απίστευτα, το ένα είναι 12 και το άλλο 10, δύο φοβεροί τύποι που θέλανε το αδελφάκι τους να είναι αγοράκι. Τώρα είναι τρισευτυχισμένοι» είπε η ηθοποιός σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Όσο για το φύλο του μωρού; «Το φύλο του μωρού το ξέρω και μας ήρθε λίγο ξαφνικό. Περιμέναμε να είναι κορίτσι και όλοι, ακόμα και οι γιατροί, μας έλεγαν ότι είναι κορίτσι. Εγώ ήθελα πολύ να κάνω κορίτσι από τότε που θυμάμαι ότι έλεγα ότι θα έκανα παιδί, έλεγα για κορίτσι, δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να κάνω αγόρι. Και πριν από μια εβδομάδα μας είπαν ότι έχουμε αγόρι. Τους είπα ότι έγινε λάθος αλλά μου εξήγησαν ότι όντως είναι αγόρι. Στα αγόρια έχω τη φοβία αν θα ξέρω να το μεγαλώσω».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης για εκείνη δεν είναι η καλύτερη φάση στη ζωή της. «Έχω πάρα πολύ άγχος, η περίοδος της εγκυμοσύνης μου -και στενοχωριέμαι που το λέω- είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου. Έχω τρομακτικό άγχος. Τους τρεις πρώτους μήνες δούλευα και είχα ενοχές που δούλευα, γιατί σκεφτόμουν ότι αν δεν πήγαινε κάτι καλά, θα έφταιγα εγώ. Πήγαινα να κάνω κάτι παραπάνω και είχα ενοχλήσεις, τρέχαμε στον γυναικολόγο. Δεν ηρέμησα καμία στιγμή. Στους πρώτους τρεις μήνες ιδιαίτερα, ήταν μια εγκυμοσύνη με τα θεματάκια της. Τώρα αρχίζω και ηρεμώ, στον έκτο μήνα, και λέω ότι θα πάνε όλα καλά».