Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόκερ, γνωστή εταιρεία «προκαλεί» τους διάσημους από διάφορες χώρες του εξωτερικού να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που οργανώνει. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη την ερχόμενη εβδομάδα και πολλοί είναι οι εγχώριοι stars που θα ταξιδέψουν για να παρευρεθούν στο γεγονός.

Συγκεκριμένα το παρών τους θα δώσουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Πηγή Δεβετζή, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Σάββας Μπούμπουρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Στάνγκογλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, οι περισσότεροι από τους φιλοξενούμενους celebrities δεν έχουν ιδέα σχετικά με τους κανόνες του παιχνιδιού. Γι’ αυτό το λόγο στο καζίνο θα βρίσκεται ένας από τους παγκόσμιους πρωταθλητές πόκερ ο οποίος θα μυήσει τους παίκτες στα μυστικά του παιχνιδιού.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει το show, ενώ ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα εκτελέσει χρέη σχολιαστή. Οι εγχώριοι celebrities αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση αφού εκτός του ότι θα ζήσουν την εμπειρία ανάμεσα σε Ευρωπαίους celebrities, θα περάσουν λίγες μέρες στη Βαρκελώνη με αφορμή τον διαγωνισμό που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όποιος νικήσει από την ομάδα της Ελλάδας, θα πάρει μαζί του τα χρήματα και θα τα προσφέρει στο ίδρυμα της επιλογής του!