Στα 41 της χρόνια είναι πλέον συνειδητοποιημένη. Ξέρει ότι δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια να γίνει μητέρα.
Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον που δεν αποκλείει να καταφύγει στην τεχνητή γονιμοποίηση, ώστε να κρατήσει στην αγκαλιά της αυτό που ποθεί περισσότερο. Ωστόσο, θα προτιμούσε να έχει έναν σύντροφο στο πλάι της και να έπαιρναν από κοινού την απόφαση να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του ερωτά τους, είτε με φυσιολογικό τρόπο είτε με τη βοήθεια του σωλήνα. Μπορεί, όπως λέει, η ζωή της να είναι γεμάτη καθώς απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητας, κάποιες φορές όμως, όταν είναι μόνη τα βράδια σκέφτεται ότι ένα παιδί λείπει από τον «κόσμο» της.
Η καριέρα της στο Χόλιγουντ, το άνετο σπίτι της, οι αγαπημένοι της φίλοι σίγουρα καταφέρνουν να της προσφέρουν ευτυχία, αλλά, όπως αποκαλύπτει, θα ήθελε να έχει ένα παιδί, να το φροντίζει, να το αγαπά και να το κακομαθαίνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό περιοδικό, η 41χρονη ηθοποιός εξομολογείται ότι αν είχε μείνει έγκυος στα 30 ή τα 35 της θα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Δεν συνέβη όμως κάτι τέτοιο και τονίζει ότι αυτό δεν οφείλεται ούτε στο ότι δεν ήταν έτοιμη, ούτε επειδή είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της. Στη συνέντευξη προσθέτει επίσης ότι αν κάποια στιγμή έκανε παιδί μόνη της, για την ίδια θα ήταν μια επιλογή κάπως προβληματική, διότι, όπως λέει, συνεχίζει να πιστεύει στον γάμο ή τουλάχιστον σε μια σχέση με πολύ γερά θεμέλια. Όσον αφορά τις αντιδράσεις που εκφράζει η θρησκεία σχετικά με τα παιδιά που προέρχονται από τεχνητή γονιμοποίηση, η γνωστή αστέρας υποστηρίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει μια ευτυχία που δεν βλάπτει κανένα.

πηγή: toblogtonkirion