Με σκληρά λόγια μιλάει η Ζωή Λάσκαρη για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα. Σε ένα κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός χαρακτηρίζει ως σφάλμα το γεγονός ότι πίστεψε σε εκείνον το 2009, ενώ «ανέβασε» μια φωτογραφία από παλαιότερη συνέντευξή της, στην οποία στήριζε τον πρώην πρωθυπουργό.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο:

«Αγαπητέ Γιώργο, οφείλω να αποδεχτώ και να παραδεχτώ το μεγάλο μου σφάλμα να πιστέψω σε σένα το 2009. Δεν ήμουν άλλωστε η μόνη. Έβαλες την χώρα σε μια από τις πιο οδυνηρές περιπέτειες της ιστορίας της και να’ σαι τώρα στον ρόλο του θεματοφύλακα της σωτηρίας της», αναφέρει η κ. Λάσκαρη στην ανάρτησή της και προσθέτει: «Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα σοσιαλισμός, σου αναγνωρίζω όμως πως διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προσωπικό σου σουρεαλισμό.

Πάνω απ’ όλα η υστεροφημία λοιπόν, η προσωπική λύτρωση (γιατί είναι ΜΟΝΟ προσωπική) απ’ όσα δικαίως ή αδίκως σου χρέωσαν και άσε την Πατρίδα να ακροβατεί πάνω από το χάος».

Η ηθοποιός συνεχίζει σημειώνοντας ότι όσοι συμβουλεύουν τον κ. Παπανδρέου του δημιουργούν κίβδηλες προσδοκίες και τον προειδοποιεί ότι αυτή τη φορά ο κόσμος και θυμάται και γνωρίζει και γελά.

«Αγαπητέ Γιώργο, φαίνεται πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο σημαντικό και από την ίδια σου την Πατρίδα. Εύχομαι να μην πληρώσει ΚΑΙ αυτή τη φορά η χώρα τα προσωπικά σου γινάτια.

Με εκτίμηση, Η πατριώτισσα, δημοκράτισα, σοσιαλίστρια, Ζωή Λάσκαρη»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.