Καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, χθες το βράδυ. Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στη μεγαλύτερη της σχέση και είπε: «Τεσσεράμισι χρόνια με έχει αντέξει ένας άντρας το περισσότερο και μάλιστα με συγκατοίκηση. Αλλά αν τα βάλω κάτω, η σχέση πρέπει να διήρκησε γύρω στον ενάμισι χρόνο, επειδή και οι δυο δουλεύαμε πάρα πολύ. Ο συμψηφισμός καταλήγει στον ενάμισι χρόνο».

Παραμένοντας στο κομμάτι των σχέσεων αποκάλυψε πώς θα ένιωθε αν ο τελευταίος της σύντροφος μιλούσε δημόσια για μία νέα σχέση:

«Αν συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό, δεν έχει να κάνει με τη ζήλια αλλά με τον σεβασμό που είχες στον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν μέχρι πριν λίγο καιρό. Οπότε, δεν θα μου άρεσε. Δεν έχει να κάνει με το κτητικό και το εγωιστικό (του θέματος) όσο με τη σκέψη “φίλε, ήμασταν μαζί μέχρι πριν… 5 λεπτά”. Κάπως έτσι!»

Τέλος αναφέρθηκε και στον καλό της φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο και είπε: «Ο Ουγγαρέζος έχει κάτι σέξι, δικό του πάρα πολύ. Είναι το “σέξι” τού χιούμορ και του πολύ έντονου μυαλού. Νομίζω το ερωτικό, το ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα για να μπορέσουμε να είμαστε φίλοι. Είναι πολύ φίλος μου και πολύ μες στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν και εκείνος σε μένα. Είναι πολύ ωραίο αυτό γιατί δεν το έχω με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου».