Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τους Μπιγιονσέ και Jay Z. Το λαμπερό ζευγάρι τέθηκε υπό το μικροσκόπιο των ειδικών και διαπιστώθηκε ότι παρά τη φαινομενική χαρούμενη οικογένεια που παρουσίασαν στα πρόσφατα MTV video awards εντούτοις ψεύδονται ασύστολα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ των New York Post, οι δυο σταρ του χιπ χοπ και της RnB, πράγματι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους παρά τη προσπάθειά τους να πείσουν για το αντίθετο. Ειδικοί αναλυτές της γλώσσας του σώματος, επεξεργάστηκαν το βίντεο από την εμφάνιση της Μπιγιονσέ στη τελετή των βραβείων, όπου μετά το τέλος του 15λεπτου live ανέβηκαν στη σκηνή ο σύζυγός της μαζί με την 2 ετών κόρη τους, Blue Ivy.

Ιδού πώς ανέλυσαν την εικόνα οι ειδικοί:
«Βλέπω πολύ πόνο στο πρόσωπο της Μπιγιονσέ», τονίζει η ειδική στη γλώσσα του σώματος Susan Constantine. «Προσπαθεί να συγκρατηθεί. Φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν τρέφει κανένα συναίσθημα». Η αναλύτρια, η οποία εργάζεται και ως σύμβουλος ενόρκων, σημειώνει ότι οι μικρο-εκφράσεις πολλές φορές προδίδουν τα πραγματικά συναισθήματα.

«Οι Jay Z και Μπιγιονσέ είναι εντελώς απόμακροι, και οι σκέψεις τους βρίσκονται αλλού. Η Μπιγιονσέ αισθάνεται πολύ άβολα».
Η Constantine λέει ότι η γλώσσα του σώματός της νεαρής ντίβας δείχνει ότι μάλλον βρίσκεται στη μέση ενός συναισθηματικού τραύματος και δεν έχει φτάσει στο στάδιο της αποδοχής. Εξ ου και η δυσφορία».

Το πρόσωπο της Μπιγιονσέ:
«Χαμογελάει ψεύτικα», σημειώνει η Constantine «αν ήταν πραγματικά ευτυχισμένη, τα φρύδια της θα ήταν σηκωμένα και τα μάτια της πιο ανοιχτά».

Το πρόσωπο του Jay Z
«Είναι αυτό που λέμε ένα επίπεδο πρόσωπο. Δεν υπάρχει καμία έκφραση».