Για να γιορτάσει το 2014 ως μια εξαιρετική αθλητική χρονιά για τη Βραζιλία, ο Gucci είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια νέα unisex συλλογή γυαλιών ηλίου που χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και μία αστική διάθεση.

Το μοναδικό αυτό σπορ μοντέλο διαθέτει μία ευκολοφόρετη τετραγωνισμένη φόρμα και μια ζωντανή παλέτα χρωμάτων, που το καθιστούν ξεχωριστό, φρέσκο και μοντέρνο. Ο μαύρος ματ σκελετός φωτίζεται με τους πολύχρωμους φακούς καθρέπτες εμπνευσμένους από τις αποχρώσεις της βραζιλιάνικης σημαίας: ένα μοντέλο με φακούς σε έναν συνδυασμό καθρεπτών σε πράσινο/χρυσαφί/πράσινο, που θυμίζει τόσο τους τόνους της σημαίας όσο και τις εμβληματικές διχτυωτές ρίγες του Gucci, καθώς επίσης και τα μοντέλα με τους μπλε και χρυσαφί φακούς καθρέπτες.

Ο σκελετός ενισχύεται με ελαστικά άκρα στο τέλος των βραχιόνων, που επιτρέπουν την άνετη εφαρμογή. Το λογότυπο του Gucci εμφανίζεται επάνω στους φακούς και τη μετώπη, ενώ οι διχτυωτές ρίγες και το μοτίβο Diamante στο εσωτερικό της μετώπης αποτελούν τις εμβληματικές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των γυαλιών.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ Gucci και high-end οπτικά καταστήματα

GG1047/B/S