Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το γάμο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη καλεσμένη στο «Happy Day».

«Αυτή τη στιγμή, αν η ίδια η Ελένη δεν μου έλεγε “ως εδώ, δεν μας τσουλάει” δεν θα έφευγα από την ασφάλειά της. Δεν θα έφευγα, επίσης, από μια εκπομπή που πάμε και περνάμε καλά. Θα μου πεις “και τι που περνάτε καλά;”, αλλά για μένα είναι το πιο σημαντικό να γελάς, να περνάς καλά, να ξεκαρδίζεσαι στα break. Είναι και μια εκπομπή που ακόμα ο κόσμος στηρίζει πολύ και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Είναι μια ασφάλεια σε συνδυασμό με μια παρέα που περνάς καλά. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μην περνάς καλά σε μια εκπομπή;» είπε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Γιάννη, λέει:

«Εντάξει, το concept “Κατερίνα με νυφικό” δεν το έχω φανταστεί ποτέ, ούτε ως παιδί, ούτε στον ύπνο μου. Στο μυαλό μου δεν με έχω φανταστεί ποτέ ως νύφη. Αλλά μου αρέσει και μένα μου αρέσει σαν γιορτή. Και τα παιδιά τα λατρεύω, μακάρι να έρθει ένα», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της επαγγελματικής της διαδρομή: «Είδατε που έλειψα μια περίοδο από την εκπομπή γιατί είχα κάποια προβλήματα υγείας οικογενειακά και έτρεχα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα “μου είναι αδύνατο να βγω στην εκπομπή”. Το να με δει ο τηλεθεατής μαρμαρωμένη, του κλοτσάει. Επίσης, δεν είναι ωραίο να μεταφέρεις το πολύ δύσκολό σου στον κόσμο».