Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρό πρόβλημα υγείας την περασμένη εβδομάδα, αλλά το γεγονός δημοσιοποιήθηκε μόλις εχθές.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται ο βρετανικός Τύπος, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από μια λιποθυμία που προήλθε από άγνωστη αιτία.

Ένας φίλος του Michael, μόλις εκείνος κατέρρευσε, κάλεσε το 999, το βρετανικό αντίστοιχο νούμερο του «δικού» μας 166, περίπου στις 8 το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Δύο ασθενοφόρα έφτασαν άμεσα στην κατοικία του τραγουδιστή στο βόρειο Λονδίνο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το μεσημέρι κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το λιτό ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, χωρίς να δοθεί το ονοματεπώνυμο στη δημοσιότητα, αναφέρει πως, «δεχθήκαμε μια κλήση στις 8 το πρωί της 22ας Μαΐου και στείλαμε δυο ασθενοφόρα και το ιατρικό προσωπικό που επιμελήθηκαν του περιστατικού, που αντιμετώπιζε ο ασθενής, που αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας».