«Εγώ πήγα σε ένα πάνελ χθες και το μετάνιωσα» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας που εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για την μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Όλοι ήταν νικητές και κανείς δεν μίλησε για την Χρυσή Αυγή» τόνισε ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί από το «Πρωινό».

Και ξέσπασε, λέγοντας: «Ο μεγάλος νικητής αδιαμφισβήτητα είναι η Χρυσή Αυγή. Δεν ψηφίζει τραγικά ο κόσμος. Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο και στέλνει ένα μήνυμα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή.

Εμένα πολλοί φίλοι μου που δεν είναι φασίστες ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Στέλνει ένα μήνυμα ο κόσμος και το τραγικό είναι ότι οι άλλοι δεν το αντιλαμβάνονται. Δηλαδή, με τον αποκλεισμό, με το να μην τους καλούν στα πάνελ, με το να τους έχουν φυλακή χωρίς να έχουν πει στον κόσμο ότι πρέπει να είναι φυλακή. Ο κόσμος δεν έχει πειστεί ότι αυτοί είναι φυλακή. Να είναι λοιπόν οι μισοί φυλακισμένοι και μισό εκατομμύριο Έλληνες να τους ψηφίζουν. Δεν είναι φασίστες όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι. Οι φασίστες στη χώρα μας είναι 0,5%, 1%, 2%. Το 10% είναι μια κουδούνα διαμαρτυρίας που ο κόσμος στέλνει στους μεγάλους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.