Το να βρεθούν στο ίδιο ασανσέρ τέσσερις διασημότητες εύκολο δεν το λες, και όταν μάλιστα συμβεί το ευτυχές γεγονός, τότε τα πράγματα παίρνουν ιδιαίτερη τροπή.

Φταίει φυσικά και το αλκοόλ για όσα λένε τα celebrities μεταξύ τους, όπως μας δείχνει η διδακτική συνάντηση των Kate Upton, Reese Witherspoon, Zooey Deschanel και Cara Delevingne στο ασανσέρ του Met Gala.

«Δεν ξέρω το καταραμένο το όνομά σου», είπε η γνωστή ηθοποιός Reese Witherspoon στο ανάρπαστο μοντέλο Cara Delevingne σε ένα απόλυτο σουρωμένο Instagram video, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να προφέρει το επίθετο της Cara.

Το σημαντικό βέβαια εδώ είναι ότι έτσι ακριβώς επικοινωνούν μεταξύ τους οι σταρ του πλανήτη όταν οι ευτυχείς περιστάσεις τις φέρουν στριμωγμένες στο ίδιο ασανσέρ: λίγο τα ντεκολτέ, λίγο τα «πιπεράτα» σχόλια, λίγο η απρεπής γλώσσα και το χιούμορ και το πράγμα δεν αργεί να γίνει θέαμα.

«Σε αγαπώ Cara», είπε η ηθοποιός με παιδιάστικη αφέλεια, προσθέτοντας: «αν με υποχρεώσεις όμως να πω το επίθετό σου, με… [κάτι «γάλλικα»]. Δεν ξέρω ποιο είναι το καταραμένο το όνομά σου». Κι όταν έλαβε την κατατοπιστική απάντηση της Cara, η Reese ξαναχτύπησε: «Είναι τελείως γαλλικό, Delevingne. Ξέρεις ποιο είναι το πιο σημαντικό σε ένα γυναικείο όνομα; Ότι ο άντρας μπορεί να το ψιθυρίσει στο μαξιλάρι του».

Λόγια του αέρα, λόγια μεθυσμένα…