Για την καθημερινή ένταση της εκπομπής που παρουσιάζει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης και αποκαλύπτει τι έχει στερηθεί τόσα χρόνια εξαιτίας του πάθους για τη δουλειά του.

«Όταν είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν μεταφέρω ποτέ τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι μου. Δεν μεταφέρω την τηλεόραση στο σπίτι. Η ζωή δεν είναι τηλεόραση», δήλωσε στο «TV Box».

Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι έχει στερηθεί κάποια πράγματα της καθημερινότητας. «Τελειώνει ο μικρός μου γιος, ο Ιάσονας, τη Β’ Λυκείου και τον έχω δει να πηγαίνει σχολείο πέντε φορές. Όσες απεργίες έχουμε κάνει, δηλαδή», είπε.

Όσο για το γεγονός ότι αποφεύγει τις κοσμικότητες, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν ανταποκρίνομαι σε προσκλήσεις παρά μόνο ανθρώπων που γνωρίζω, γι’ αυτό και έχω παρεξηγηθεί από πολλούς. Δεν συγκαταλέγομαι στους celebrities και, επίσης, σιχαίνομαι το τζαμπατζιλίκι. Αν θέλω να δω μια παράσταση, θα πληρώσω, για να τιμήσω τον καλλιτέχνη. Αυτό το μπροστά οι επώνυμοι και πίσω η πλέμπα, που έχει πληρώσει κιόλας, το απεχθάνομαι. Όσο για τα χρήματα που έβγαλα, τα χρησιμοποίησα για να καλύψω τις βασικές ανάγκες μου. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια και δεν είχα περιουσία. Πρώτα απ’ όλα, λοιπόν, έκανα ένα σπίτι. Μετά, είχα μεγάλη οικογένεια να φροντίσω. Τρία παιδιά και τώρα ένα εγγόνι. Κι ακόμα, πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια.»