Η Polaroid, κορυφαία διεθνής μάρκα στο χώρο των οπτικών και καινοτόμος στην τεχνολογία των πολωτικών φακών, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή γυαλιών ηλίου για την προσεχή σεζόν, ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μόδας που αναζητούν ένα μοναδικό συνδυασμό κομψών λεπτομερειών και απόλυτης προστασίας για τα μάτια.

Η αποκλειστική αυτή συλλογή αποτελείται από πέντε κατηγορίες γυαλιών ηλίου, τα οποία όλα έχουν διαφορετικά τεχνικά και στυλιστικά χαρακτηριστικά, αλλά τους ίδιους πολωτικούς φακούς υψηλής απόδοσης: Polaroid UltraSightTM.

CONTEMPORARY

Τα διαχρονικά αυτά γυαλιά διαθέτουν καθαρές γραμμές και μία σύγχρονη αισθητική, τέλεια για νεαρούς ενήλικες που επιζητούν την ανώτερη προστασία για τα μάτια συνδυασμένη με τη λειτουργικότητα.

X4411A (premium man)

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι η σύγχρονη μορφή ενός κλασικού μοντέλου, με νέες στυλιστικές λεπτομέρειες: το μοναδικό άνω εμπρόσθιο προφίλ προσδίδει μία μοντέρνα αίσθηση στην vintage μεταλλική μετώπη σε σχήμα δάκρυ, ενώ μια εκλεπτυσμένη γεωμετρική πλακέτα αναδεικνύει τους λεπτούς βραχίονες.

X8408C (premium woman)

Βασικό και ελαφρύ: με το γοητευτικό και ελαφρώς στρογγυλεμένο σε «μάτι της γάτας» σχέδιο, αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου από ασετάτ προσδίδουν θηλυκότητα και κομψότητα, για ένα αστικό στυλ που καθορίζει τις τάσεις και είναι τέλειο για ολόκληρο το χρόνο. Μια περίτεχνη λεπτομέρεια και στις δύο πλευρές της μετώπης προσθέτει έναν μινιμαλιστικό τόνο και μία ζωηρή πινελιά.

SUNTASTIC!

Πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που τραβούν την προσοχή: αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι αφιερωμένα στους πραγματικούς trendsetters που εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από το στυλ, επιζητώντας καθημερινά μία νέα εμφάνιση.

P 8443 D (core man)

Ξεχωρίστε από το πλήθος με αυτά τα ευκολοφόρετα κοκάλινα γυαλιά ηλίου που περισσότερο καθορίζουν, παρά ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Το μοντέλο αυτό βγαίνει σε ζωηρά χρώματα και εντυπωσιακά γραφικά μοτίβα.

P 8423 (premium woman)

Γοητευτικά σχήματα και μοντέρνες αποχρώσεις: αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου από ασετάτ διαθέτουν ένα σχέδιο ελαφρώς σε «μάτι της γάτας» και μία ευχάριστη συνύπαρξη χρωμάτων στους βραχίονες.

SUNCHIC

Τα μοντέλα αυτά είναι ειδικά αφιερωμένα στην αναμφίβολα θηλυκή γυναίκα που λατρεύει τις πολύτιμες λεπτομέρειες και τα εκλεπτυσμένα αξεσουάρ και της οποίας το σοφιστικέ και ενίοτε έντονο στυλ, την καθιστά το επίκεντρο της προσοχής όπου και αν πάει.

F 4411 A

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου Polaroid αποτελούν έναν εμπνευσμένο συνδυασμό διαφορετικών στυλ και υλικών: η μεταλλική μετώπη σε σχήμα δάκρυ διακρίνεται από vintage λεπτομέρειες με έμπνευση από το παρελθόν, ενώ μια κομψή διακόσμηση σε μορφή πλέξης στους κοκκάλινους βραχίονες, προσδίδει στο μοντέλο μια θηλυκή και ελκυστική νότα.

ACTIVE

Αυτά τα εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας γυαλιά ηλίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των εξωτερικών δραστηριοτήτων: μπορείτε να έχετε την καλύτερη απόδοση σε συνδυασμό με τη μέγιστη άνεση και να νιώθετε σωστά εξοπλισμένοι σε κάθε περίσταση.

P 8409 C (core man)

Καθαρές, απλές γραμμές και ένα βασικό σχέδιο για αυτά τα γυαλιά ηλίου της κατηγορίας Active που είναι τέλεια για τις εξωτερικές δραστηριότητες. Το μοντέλο αυτό διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και διαθέτει πολωτικούς φακούς Polaroid.

SPORT

Απαράμιλλος σχεδιασμός χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς να θυσιάζεται το στυλ: τα γυαλιά αυτά προσφέρουν μοναδικές τεχνικές λεπτομέρειες, μέγιστη άνεση και εφαρμογή ώστε να ικανοποιούν τις ποικίλες ανάγκες όλων των λάτρεων των σπορ, των ερασιτεχνών καθώς επίσης και των αθλητών.

P 7401 B (activity man)

Αυτά τα αθλητικά γυαλιά ηλίου για άνδρες, έχουν ένα ευκολοφόρετο λεπτό εφαρμοστό σχήμα και μία εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση, η οποία τονίζεται από ένα κομψό άνοιγμα στους κυματιστούς βραχίονες.

P 7408 A (activity woman)

Αυτά τα αθλητικά γυαλιά ηλίου για γυναίκες, συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με ένα πρωτοποριακό σχέδιο. Το frameless κάτω μέρος του μοντέλου και οι τρισδιάστατοι βραχίονες παρέχουν μέγιστη άνεση.

KIDS

Για διασφαλίσει τη μέγιστη προστασία των ματιών και ασφάλεια των παιδιών η Polaroid δημιούργησε μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου τα οποία προορίζονται ειδικά για νεαρές ηλικίες, παρουσιάζοντας πολύχρωμα, ευκολοφόρετα μοντέλα με πολωτικούς φακούς υψηλής ποιότητας.

P 0421 B – girl (8-12)

Ένα ελκυστικό σχέδιο σε σχήμα «μάτι της γάτας» και ένα καλειδοσκόπιο ιριδιζόντων χρωμάτων: το μοντέλο αυτό είναι σχεδιασμένο για τα trendy κορίτσια που καθορίζουν τις τάσεις, ηλικίας 8-12 ετών.

P 0230 H – girl (13-15)

Αποκλειστικά και μοντέρνα, αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι τέλεια για παιδιά ηλικίας από 13 έως 15 ετών. Μπορείτε να τα έχετε όλα: μοντέρνα σχήματα, σύγχρονο σχεδιασμό και χρωματικές αντιθέσεις στους βραχίονες.

P 0425 C – boy (8-12)

Αυτά τα ευκολοφόρετα αθλητικά γυαλιά ηλίου για αγόρια ηλικίας 8-12 ετών, διαθέτουν ένα ελαφρύ υλικό και βραχίονες επικαλυμμένους με καουτσούκ για πρόσθετο κράτημα και μέγιστη άνεση.

P 0230 G – boy (13-15)

Τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί για αυτά τα γυαλιά ηλίου που προορίζονται ειδικά για τους έφηβους (13 έως 15 ετών) που επιζητούν μία πιο «ώριμη» εμφάνιση.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.