«Τίποτα δε μου χαρίστηκε και τίποτα δεν έκλεψα»

Σμαράγδα Καρύδη: Έχω ξενυχτήσει, έχω κοπιάσει, έχω δουλέψει σκληρά


LIFESTYLE
10:33
24/03/2014
«Τίποτα δε μου χαρίστηκε και τίποτα δεν έκλεψα»
2
loading

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει κορίτσι της λογικής και του συναισθήματος και τονίζει ότι θέλει να είναι «καθαρός ουρανός από την αρχή» γιατί όλο το υπόλοιπο, «το μυστηριακό», την κουράζει.

«Μια ερωτική ζωή που κινείται βάση λογικής δεν έχει να σου δώσει τίποτα απολύτως», λέει στο TV Έθνος και προσθέτει: «Θέλω να διατηρώ την ψυχραιμία μου και όσο είναι δυνατόν να αποφεύγω λάθος χειρισμούς... Ακόμα και την τρέλα μου, προμελετημένα προσπαθώ να τη βγάζω προς τα έξω».

Η ηθοποιός σχολιάζει και το χαρακτήρα της και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είμαι ανοιχτό βιβλίο γιατί θέλω να τελειώνω με τους άλλους. Θέλω γρήγορα, άμεσα να καταλαβαινόμαστε και να προχωράμε παρακάτω. Θέλω να είμαι καθαρός ουρανός από την αρχή γιατί όλο το υπόλοιπο... το μυστηριακό, με κουράζει».

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, η Σμαράγδα Καρύδδη παραδέχεται ότι είναι σπάταλη και υπογραμμίζει: «Ευτυχώς η κρίση με βρήκε σε μια φάση που είχα προλάβει να συμμαζέψω αρκετά τις υποχρεώσεις μου και αυτό καθαρά συμπτωματικά».

Όσο για το αν νιώθει ενοχές για τα χρήματα που βγάζει, απαντά: «Όχι βέβαια. Ό,τι χρήματα έχουν έρθει στα χέρια μου έχουν έρθει γιατί γι' αυτά έχω ξενυχτήσει, έχω κοπιάσει, έχω δουλέψει σκληρά, πολύ σκληρά. Τίποτα δε μου χαρίστηκε και τίποτα φυσικά δεν έκλεψα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar M.L Gore

    ......... \'\' και τυχαίνει να έχω και ένα μπαμπά παλιό και γνωστό ηθοποιό , που δεν με βοήθησε ποτέ και καθόλου για να μπω στα κόλπα , επειδή δεν το θέλησα εγώ \'\'......

    1. avatar γεωργία

      και μια μαμα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει