Για το «The Voice», αλλά και την Πάολα, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου που βρέθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας καλεσμένη στο «Πρωινό».

Η Άντζελα Δημητρίου παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί το σόου του ΑΝΤ. «Βεβαίως και το έχω δει. Μου αρέσουν και οι κριτές. Θεωρώ ότι βοηθάει πολύ και το κανάλι τους καλλιτέχνες, που τους βλέπουν συνέχεια. Έχουν αναπτύξει μαζί τους και μια πλάκα. Εγώ, όμως, θα προτιμούσα να υπάρχει στο “The Voice” ένας στιχουργός, ένας διευθυντής δισκογραφικής – που δεν υπάρχουν και πολλοί πια – και ένας συνθέτης. Εγώ αν ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και είχα απέναντι μου ένα τεράστο ταλέντο, ένα θηρίο, όπως ο Ρέμος και η Βανδή, θα είχα τρακ. Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω καλά», είπε.

Η ίδια απάντησε και στα σενάρια για τη συμμετοχή της στο «Just The Two Of Us», επιβεβαιώνοντας πως έχει κάνει συζητήσεις με την παραγωγή του σόου, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

Όταν δε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν θεωρεί την Πάολα τη «νέα Άντζελα Δημητρίου», εκείνη απάντησε: «Όχι. Άντζελα Δημητρίου δεν είναι η Πάολα. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μία! Η Πάολα είναι μία πάρα πολύ ωραία, λαϊκή φωνή και πάρα πολύ ωραία παρουσία. Είναι αυτό που θέλει ο κόσμος σήμερα. Βέβαια, ο κόσμος θέλει να βλέπει τη Μαντόνα με το string, ενώ έχουμε και φωνή. Τι να κάνουμε τώρα; Πρέπει να δείχνουμε τη φωνή μας και όχι τα προσόντα μας, κατά τη γνώμη μου πάντα και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν».