Με πιλότο τον αρχηγό των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον ταξίδεψε η αποστολή της Λίβερπουλ στην Ιταλία για τον αγώνα με τη Νάπολι. «Ξεκίνησα να πετάω 20 χρόνια πριν μόνο και μόνο για να δω πώς ήταν. Με ενδιέφεραν οι πτήσεις από τότε που ήμουν παιδί αλλά ήμουν πάντα απασχολημένος με τη μουσική οπότε δεν είχα καθόλου χρόνο να κάνω κάτι.
Όταν βρήκα λίγο χρόνο, κόλλησα σε αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς κατέληξα να γίνω κυβερνήτης σε αεροσκάφος! Δεν μπορώ να πω ποιά καριέρα από τις δύο με ενθουσιάζει περισσότερο.
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ποτέ το τραγούδι αφού είναι η ζωή μου και υπάρχουν πολλοί φανς των Iron Maiden που θα με λίντσαραν αν το έκανα.
Ουσιαστικά πήραμε ένα από αυτά τα αεροσκάφη στα ταξίδια που κάναμε σε όλο τον κόσμο, με το αεροπλάνο να έχει το σήμα των Iron Maiden και να κουβαλάμε μέσα σε αυτό όλο τον εξοπλισμό μας.
Το γεγονός αυτό ήταν πολύ συναρπαστικό και μου επέτρεψε να συνδυάζω και τις δύο ιδιότητές μου.
Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πάω στην Ισλανδία και να σταματήσω σε Λας Πάλμας και Τενερίφη, όμως αυτή η πτήση ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρουσα και έτσι ανέλαβε την πτήση για Νάπολη.
Θα ήθελα να ξαναδώ τη Λίβερπουλ να νικάει. Αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τελευταία όμως πρόκειται για μία ομάδα-θεσμό και σημαίνει τόσα πολλά σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ήταν ωραίο να τους ξαναδώ με τα φτερά τους ψηλά και πάλι» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Μπρους Ντίκινσον.

Πηγή: www.gossip-tv.gr