Ο εκδοτικός οίκος «Bluewater» το πραγματοποιεί εδώ και χρόνια στην Αμερική, όπου η ζωή διασημοτήτων, όπως η Adele, ο Freddy Mercury και ο Prince, έχει μεταφερθεί σαν κόμικς σε βιβλία.

Τώρα και ο ισπανικός εκδοτικός οίκος «Korat Comics» που δημιουργήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, δημοσιεύει τις βιογραφίες των προσωπικοτήτων από τον κόσμο της showbiz σε κόμικς.

Η πρώτη έκδοση είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη του ισπανικού και όχι μόνο, κοινού, Penelope Cruz, τη σύζυγο του Javier Bardem με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που έχει κερδίσει Όσκαρ με την ταινία του Γούντι Άλεν «Vicky, Christina, Barcelona» και έχει το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Η διάσημη ηθοποιός παρουσιάζεται (από τους σκιτσογράφους και εκδότες, Manuel Diaz και Ernesto Lovera, και τον ζωγράφο Ester Salguero) στην «Korat Comics» σαν μια πραγματική ηρωίδα της πραγματικής ζωής, σαν ένα παράδειγμα προς μίμηση, ενώ όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του οίκου ανάλογα με την επιτυχία του πρώτου τεύχους, θα ακολουθήσουν κι άλλες βιογραφίες διασημοτήτων.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μέγεθος 17X24 και θα είναι έγχρωμη, ενώ για την προβολή του εγχειρήματος και την χρηματοδότησή του, οι βιογραφίες θα κυκλοφορούν και στο διαδίκτυο αντί 3 ευρώ.