Από τα μαθητικά της χρόνια ξέρει η Έλενα Παπαβασιλείου το νέο της αγαπημένο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο people για τον έρωτά της με τον Σταμάτη Κώνστα, με τον οποίο συναντήθηκε ξανά τον περασμένο Οκτώβριο.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σε τρυφερό τετ α τετ την Πρωτοχρονιά στην Αράχοβα. «Αυτές οι φωτογραφίες βγήκαν άθελά μου, όμως έχω αποφασίσει να ζω τη ζωή μου» λέει η γνωστή παρουσιάστρια.

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, δεν φανταζόμουν ότι έπειτα από χρόνια θα βγαίναμε και μαζί. Είναι ωραίο. Δημιουργεί μια ευχάριστη οικειότητα και έχεις κοινά σημεία αναφοράς. Επειδή τον εκτιμούσα πολύ ως άνθρωπο βοήθησε στο να τον αφήσω να με πλησιάσει. Ακόμη ξαφνιάζομαι…», συμπληρώνει.

Η Έλενα Παπαβασιλείου μιλάει ακόμη και για το ενδεχόμενο οικογένειας, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή καθόλου. Μου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας και είμαι δεμένη με την οικογένειά μου. Αν μου το βγάλει κάποιος έντονα και νιώσω αυτή την ασφάλεια και εμπιστοσύνη, μόνο τότε θα το κάνω» λέει και προσθέτει: «Όσο το θέλω τόσο το φοβάμαι. Αυτό δεν γίνεται ξαφνικά. Θα ήθελα το παιδί μου να είναι η φυσική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα, που θα επισφραγιστεί με ένα πλάσμα που θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης».