Καλεσμένος στο «ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ» ήταν ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για όλους και για όλους.

Ανέφερε ότι στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είχε πάει αλλά με… μισή καρδιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν πήγε επειδή υπέκυψε σε εκβιασμούς, αλλά επειδή ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του από κάποιον ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε εκβιαστής. Εξήγησε ακριβώς τι συνέβη εκείνες τις ημέρες και το πώς τελικά κλείστηκε αυτή η συνέντευξη. Οι δυο τους είχαν μιλήσει για τη διαφωνία τους αυτή και live στην εκπομπή τότε και είχε εκφράσει ο καθένας τότε τη γνώμη του.

Αναφέρθηκε όμως και στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Από τότε που μιλάω δημόσια, μιλάω περί Ελλάδας. Εγώ κάλεσα να πάτε με τους απέναντι από τους τυράννους σας. Κάλεσα να πάει ο κόσμος με τους απέναντι. Αν ο Βαγγέλης είναι το κακό και απέναντι είναι ο Θέμος, θα πάω με τον Θέμο για να τον χτυπήσω μπας και τον διώξω. Το μεγάλο κακό είναι αυτοί που κυβερνούν 40 χρόνια την Ελλάδα, η μεταπολίτευση και τα παιδιά του Πολυτεχνείου μας έφεραν εδώ που είμαστε. Αυτοί είναι…».

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε επίσης σε όλους τους καλλιτέχνες που μετά το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή και τις δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής, δήλωσαν ότι δε θα συνεργάζονταν ποτέ μαζί του.

«Ζορίστηκα όταν έφυγε η Δέσποινα. Έγινε ανατροπή πλήρης όσων είχα στο μυαλό μου. Είχα σχεδιάσει ένα έργο στο μυαλό μου. Είχα φανταστεί να ξεκινάμε μαζί με τη Δέσποινα και να καλησπερίζουμε τον κόσμο. Μετά να λέω εγώ δυο, τρία κοινωνικά τραγούδια, να βγαίνει η Δέσποινα. Στεναχωρήθηκα που αποφάσισε να φύγει», παραδέχθηκε και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. «Ήταν η απόλυτη πισώπλατη μαχαιριά, αλλά έχει ένα ελαφρυντικό… Δεν πρέπει να ήταν αυτό που φάνηκε, αλλά κάτι υπάρχει από πίσω», είπε, προσθέτοντας ότι: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε οι υπόλοιποι αν έκανε καλά ή όχι. Για μένα η κίνησή της αυτή ήταν λάθος, αλλά από εκεί και πέρα είναι επιλογή της και δικαίωμά της. Θα την κρίνω εκ των υστέρων γι’ αυτό που έκανε».

Πάντως, για το τέλος, έριξε και ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τη Δέσποινα, αφήνοντας υπονοούμενα για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να εγκαταλείψει το σχήμα. «Η Δέσποινα πρέπει να δέχθηκε κάποιου είδους πίεση για να φύγει από το σχήμα. Όταν έχεις δοσοληψίες και είσαι και υπόλογος για διάφορα πράγματα, κάποια στιγμή μπορείς να είσαι πολύ ήπιος και ανεκτικός σε κάποιες πιέσεις», είπε, χωρίς όμως να δίνει διευκρινήσεις.

Όσο για εκείνους που δήλωναν ότι δε θα συνεργαζόντουσαν μαζί του μετά τις «καυτές» δηλώσεις του; «Αυτοί δε θα συνεργαστούνε μαζί μου; Εγώ διαλέγω με ποιους θα συνεργαστώ. Η πορεία του καθενός στον χώρο το έχει δείξει αυτό. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω», σημείωσε.

Τέλος, ο Νότης Σφακιανάκης σχολίασε και την εμφάνιση Στικούδη-Αραβανή στο Dancing WIth The Stars για την οποία είπε: «Δεν το είχα δει. Τώρα που το είδα είπα ότι η Αραβανή πρέπει να χει κάνει χορό. Είδα το ταλέντο! Η αλήθεια είναι πως το θέαμα είναι πρόστυχο. Όταν εμφανίζεσαι έτσι, μια ώρα που βλέπουν παιδάκια και το βρακάκι είναι ανύπαρκτο, το αποτέλεσμα είναι πρόστυχο. Εννέα χρονών παιδάκι που παρακολουθεί, τι θα κάνει;».