Όταν η αδιαφιλονίκητη ιέρεια του πορνό δηλώνει ότι έχει μια πραγματικά δύσκολη νύχτα, τότε τα αυτιά όλων στρέφονται ευλαβικά στο πρόβλημά της.

Αυτό ακριβώς έκαναν και οι χρήστες του 4chan, έσπευσαν να τη βοηθήσουν στην οδύσσεια που περνούσε!

Και εξηγούμαστε: η θρυλική πορνοστάρ στράφηκε στο διαβόητο φόρουμ 4chan ζητώντας πληροφορίες για πρώην βοηθό της που πείραξε τα προφίλ της σε κοινωνικά δίκτυα, σβήνοντας φωτογραφίες από το Instagram αλλά και όλο τον περίφημο λογαριασμό της στο Twitter (@jennajameson).

Αφού τον έπιασε στα πράσα, τον απέλυσε, εκείνος όμως πήρε εκδίκηση φέρνοντας τον όλεθρο στην ηλεκτρονική ζωή της πορνοστάρ. Επόμενο ήταν λοιπόν να θέλει να τον βρει (δεν γνώριζε το πραγματικό του επίθετο) για να του τα πει ένα χεράκι.

Καθώς όμως στο ίντερνετ τίποτα δεν είναι δωρεάν και εκείνη αποτελεί ορόσημο στη βιομηχανία του πορνό, έμοιαζε λογικό οι χρήστες του φόρουμ να της ζητήσουν αντάλλαγμα για την εξυπηρέτηση: η κοινότητα απαίτησε να δει τόσο στο στήθος της αλλά και φωτογραφία της με γόβα!

Αίτημα που ικανοποίησε με χαρά η Jenna…

Μέσα σε 4 ώρες λοιπόν, το 4chan είχε στα χέρια του όχι μόνο το επίθετο του πρώην υπαλλήλου της, αλλά και τη διεύθυνση της οικίας του, τις πινακίδες κυκλοφορίας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και άλλα τέτοια υπέροχα!

Και αφού της απέστειλαν τις πληροφορίες που ζητούσε, η θρυλική πορνοστάρ των 160 ταινιών, η οποία αποσύρθηκε το 2008 για να δηλώσει τον Νοέμβριο του 2013 ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση, ευχαρίστησε το δίκτυο των χρηστών με μια ακόμα φωτογραφία…