Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό, τον Ντάνιελ Κρέγκ και τη συμμετοχή της σε μεγάλες παραγωγές.

Η ηθοποιός αποκάλυψε αν την αγχώνουν οι ερωτικές σκηνές και τόνισε ότι δουλεύει σκληρά: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Το ότι είμαι Ελληνίδα και έχω μεγαλώσει εδώ δεν σημαίνει ότι δεν εντάχθηκα στο περιβάλλον όπου πλέον ζω. Μεγάλες παραγωγές και ακόμη μεγαλύτερες διασημότητες είναι συνυφασμένες με τη βιομηχανία του θεάματος και επομένως κομμάτι της δουλειάς μου. Δουλεύω σκληρά, χωρίς να με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι αν θελήσω πολύ έναν ρόλο, τότε είναι δικός μου. Αν δεν συμβεί αυτό, είναι γιατί κάποιος άλλος τον θέλησε περισσότερο από μένα», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα».

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Κρεγκ και δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ανασφάλεια όταν βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον διάσημο ηθοποιό: «Ο Κρεγκ είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τον εκτιμώ βαθιά και έχω γελάσει πολύ μαζί του αφού είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με έκανε να νιώσω εξαιρετικά άνετα.»

Η σκηνή κράτησε λίγο, λέγεται όμως ότι τα γυρίσματα διήρκεσαν πάνω από δυόμισι ώρες. Πώς αισθάνεται όμως στις ερωτικές σκηνές; «Είμαι εξοικειωμένη με το σώμα μου και επομένως δεν αισθάνομαι άβολα. Οι ερωτικές σκηνές δεν με δυσκολεύουν γιατί εντάσσονται κι αυτές μέσα σε έναν ρόλο όπου το κορμί υπακούει μηχανικά, δηλαδή ανοργασμικά», απάντησε η ηθοποιός.