«Είμαι αρκετά ισχυρογνώμων. Καμιά φορά περνάω με την επιμονή μου στο άλλο άκρο και γίνομαι λίγο εκνευριστική. Είμαι κυκλοθυμική. Μπορεί εκεί που είναι όλα μια χαρά να τα ανατρέψω» δήλωσε στο «ΕΓΩ weekly» η δημοφιλής ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο αναχώρησης από την Ελλάδα και τη μόνιμη εγκατάστασή της στο εξωτερικό, ανέφερε πως, «το σκέφτομαι. Αν δω ότι τα πράγματα χειροτερεύουν και η κατάσταση στην Ελλάδα δεν βοηθά τα παιδιά μου, θα το τολμήσω. Δεν το φοβάμαι το εξωτερικό».

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τις σκέψεις της να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, το τρίτο παιδί αλλά και το στοιχείο του χαρακτήρα της που πιστεύει ότι μπορεί και να ενοχλεί το περιβάλλον της.

Μιλώντας τέλος για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη, καθώς και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει και ένα τρίτο παιδάκι, η Άννα-Μαρία δήλωσε πως, «Ο γάμος μας έχει περάσει από διάφορα στάδια. Γίνεται εκ των πραγμάτων από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά. Έχω κάνει τις υποχωρήσεις που οφείλει να κάνει ο καθένας όταν θέλει να βρίσκεται με έναν άλλο άνθρωπο» και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα τρίτο παιδί. Δεν με απασχολεί αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Βέβαια, οι εποχές είναι δύσκολες και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία… Αν μου προέκυπτε μια εγκυμοσύνη, εννοείται ότι θα προχωρούσα και σε τρίτο παιδί».