Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν καλεσμένος ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Βγήκαν κάποια πράγματα που είναι μπούρδες κατσαρές. Κρίμα σε αυτούς που τα γράψανε. Δεν θέλω να ασχολούμαι και να μιλάω για αυτούς που τα γράφουν. Ο καθένας είναι υπόλογος στη ζωή για όσα λέει και κάνει. Δεν θα μπω σε διαδικασία ούτε να πάω στα δικαστήρια, ούτε τίποτα τέτοιο – εκτός αν δω πια πως είναι επιζήμιο για εμένα και την καθημερινότητά μου» είπε ο πασίγνωστος τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Θα ασχοληθώ αν δω ότι αυτό περνάει και στα αυτιά του παιδιού, ξέρεις πως τα παιδιά είναι πανέξυπνα και καταλαβαίνουν τα πάντα. Στη δική μας περίπτωση δεν μίλησαν για ένα καβγά, αλλά για χωρισμό που είναι ακόμα πιο σκληρό. Οι πηγές αυτές πια που μιλάνε για εμάς, πού είναι; Από το Λουτράκι ή τον Όλυμπο;».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη σύζυγό του, ο Νίκος Κουρκούλης ανέφερε: «Στο δικό μας το σπίτι υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η Κέλλυ έχει μεγαλύτερο κομμάτι σε αυτό, κάνει υποχωρήσεις κυρίως λόγω του παιδιού.

Παρεμπιπτόντως το παιδί δεν ξέρει ότι τραγουδάω, τώρα αρχίζει και το καταλαβαίνει. Η μάνα του, όμως, ξέρει ότι είναι τραγουδίστρια».