Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, μετά την υποκριτική είπε να πιάσει το ψαλίδι στα χέρια και μετά τη «θητεία» της κοντά στην ενδυματολόγο της αμερικανικής σειράς «Sex and the city», Πατρίσια Φιλντ, αποφάσισε να λανσάρει τη δική της κολεξιόν ρούχων.

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία προς το παρόν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρεται στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» δε θέλει ακόμα να μιλήσει για το νέο της επιχειρηματικό βήμα

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του κοντινού της περιβάλλοντος «Αυτή τη στιγμή η Σοφία βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία της παραγωγής. Δουλεύει πάρα πολύ τόσο στο κομμάτι του styling όσο και στην προετοιμασία των ρούχων της, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Υπολογίζει πως το Φεβρουάριο θα είναι έτοιμη ολόκληρη η συλλογή της και τότε θα μπορεί να τη δείξει και στο ευρύ κοινό. Το σίγουρο πάντως είναι πως σε αυτή της την απόφαση έχει στο πλευρό της τόσο τη μητέρα της όσο και τον πατέρα της και φυσικά την αμέριστη βοήθεια και εμπειρία της Πατρίσιας Φίλντ».