Το κατάστημά του στο Κολωνάκι ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς ενώ οι περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη δεν έχουν ακόμα τελειώσει. «Ένα ιδιόκτητο 4ώροφο που το παραχώρησα στο κράτος αλλά το κράτος δεν το ήθελε», όπως λέει στο ένθετο TV Glam του «Ελεύθερου Τύπου».

«Σήμερα διάβασα ένα μήνυμα μου που έλεγε: ό φτωχός όταν πτωχεύει παραμένει φτωχός ενώ ο πλούσιος πτωχεύει και ξαναγίνεται’. Προφανώς αυτός που μου το έστειλε αναφερόταν στο ότι ετοιμάζομαι να ανοίξω και πάλι το κατάστημά μου. Αυτό που θέλω λοιπόν να πω στον κόσμο είναι το εξής: εγώ πίστεψα πάρα πολύ σε μία χώρα που αποδείχθηκε ότι έχει να μου προσφέρει μόνο τα ξεφτιλίκια που κάνουν οι πολιτικοί στα τηλεοπτικά παράθυρα. Από ‘κει και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποιος διοικεί αυτή τη χώρα. Εγώ όποτε βγήκα στην τηλεόραση το έκανα μόνο για τη δουλειά μου οπότε, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν παρά μόνο στον ηλίθιο εαυτό μου», αναφέρει στη συνέντευξή του.

Τελικά της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, ρωτά το περιοδικό. «Εννοείται ότι είναι. Κι εγώ ένας λεβέντης είμαι που επένδυσε σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Και επειδή μια ζωή ήμουν λεβέντης, έτσι λεβέντικα έκανα και τη φυλακή μου».

Δεν βγήκε πάντως καλύτερος άνθρωπος μετά τους 14 μήνες που πέρασε στη φυλακή, όπως ο ίδιος λέει. «Βγήκα πιο πονηρός και αθυρόστομος», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο απο τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόταν  στις χρυσές εποχές του κανείς δεν τον στήριξε «γιατί δεν είχαν λόγο να το κάνουν». «Δεν φορούσα τα χρυσά μου φορέματα, δεν έβγαινα με διάσημους οπότε γιατί να το κάνουν; Ήμουν με μία φόρμα μέσα στη φυλακή, τι να με κάνουν έτσι; Δεν τους κρατώ όμως κακία».

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά και για τη συμμετοχή του στο «Dancing with the Stars», λέγοντας πως ήταν για εκείνον μια ευκαιρία να ξαναζήσει τη ζωή του από την αρχή. «Κάνω restart που λένε. Η ζωή μου πριν από πολλά χρόνια, ήταν οι σπουδές μου, ο χορός και η εκπαίδευσή μου στην αισθητική. Ακριβώς τα ίδια πράγματα κάνω και τώρα», τονίζει.