Η Βικτόρια Μπέκαμ μετά από μια πετυχημένη μουσική καριέρα συνεχίζει στο χώρο της μόδας και πρόσφατα απέκτησε μια θέση στη γαλλική Vogue.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, για τα δύο συλλεκτικά εξώφυλλα του περιοδικού, στο χριστουγεννιάτικο τεύχος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.

Οι φωτογραφίες είναι των Inez & Vinoodh ενώ εκτός από το εξώφυλλο που πρωταγωνιστεί το ζεύγος, στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού συνυπάρχει ολόκληρη η οικογένεια Μπέκαμ.

«Εμπιστευτήκαμε το χριστουγεννιάτικο τεύχος σε μια γυναίκα που κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, επέδειξε πως είναι το ακριβώς αντίθετο από την δημόσια εικόνα της» ανέφερε η Emmanuelle Alt, editor-in-chief της γαλλικής έκδοσης της Vogue.

«Πρόκειται για μια πετυχημένη γυναίκα που χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό της και την αίσθηση χιούμορ. Είναι ντροπαλή, αλλά την ίδια στιγμή διακατέχεται από μεγάλες φιλοδοξίες. Επίσης είναι τελειομανής, όπως και όλοι όσοι είναι παθιασμένοι με την εργασία τους» συνέχισε η Alt.

Η Βικτόρια από τη μεριά της δήλωσε πως, «ήταν μεγάλη μου τιμή που εργάστηκα στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος της γαλλικής Vogue. Το να δουλέψω μαζί με την Emmanuelle Alt και την ομάδα της ήταν πραγματικά συναρπαστικό και διεγερτικό και είμαι πραγματικά υπερήφανη για τη δημιουργία μας».

Στο περιοδικό η Βικτόρια αναφέρεται στα αγαπημένα της μαγαζιά του Λος Άντζελες, τα μυστικά ομορφιάς της και επίσης για το πάθος της με τη μόδα, ενώ δεν ξεχνάει και την περίοδο όπου μεσουρανούσε με τις Spice Girls.

Τέλος αναφέρεται και στη σχέση της με τον Ντέιβιντ λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «Ο Ντέιβιντ και εγώ περάσαμε τόσα πολλά μαζί. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα όπως και σε όλα τα ζευγάρια, όμως είμαστε πολύ υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο».