Η Ατζελίνα Ζολί φιλοξενείται για το μήνα Ιούλιο στο εξώφυλλο του Vanity Fair και δίνει μία συνέντευξη που μιλάει για όλα. «Αναφέρθηκε στο ότι όλη οικογένεια κοιμάται μαζί σε ένα τεράστιο κρεβάτι.»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νομίζει ότι θα είναι τα παιδιά της όταν μεγαλώσουν είπε «Ο Μάντ είναι διανοούμενος , και δεν μπορώ να πω ότι το πήρε από μένα αυτό. Είναι πού καλός στα μαθήματα του και ιδιαίτερα στην ιστορία. Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει συγγραφέας ή να ταξιδεύει τον κόσμο και να μαθαίνει για διαφορετικούς τόπους. Η Ζαχάρα έχει φανταστική φωνή και είναι πολύ κομψή και μιλάει ευγενικά. Η Σιλό είναι τρομερά αστεία και ενεργητική. Ο Νοξ και η Βιβ είναι κλασικοί θηλυκό και αρσενικό.»

Αναφέρθηκε στο ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον Brad Pitt όχι γιατί είναι εναντίον του γάμου απλά νοιώθουν ότι ήδη είναι. «Τα παιδιά είναι μία ξεκάθαρη δέσμευση μεγαλύτερη και από το γάμο.»

Επίσης αναφέρθηκε στη καριέρα της και είπε ότι δεν ξέρει αν αντέχει πολύ ακόμα , θα κάνουνε κάποιες ταινίες (αυτή και ο BRAD) για λίγα χρόνια ακόμα αλλά μετά θα ασχοληθούν με κάτι άλλο.