Στα δικαστήρια φτάνει η διαμάχη ανάμεσα στον Τσάρλι Σιν και την πρώην σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ. Ειδικότερα, ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει στο δικαστήριο του Λος Άντζελες κάποια έγγραφα και φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι ένας από τους δύο γιους του εμφάνισε σημάδια σωματικής κακοποίησης μετά από επίσκεψή του στο σπίτι της Μιούλερ.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά μένουν τους τελευταίους μήνες με τη δεύτερη σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Ντενίζ Ρίτσαρντς, καθώς η Μιούλερ μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στις αρχές του 2013.

Φωτογραφίες με κόκκινο σημάδι στο κεφάλι του παιδιού φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί από την Ντενίζ Ρίτσαρντς και έχουν παρουσιαστεί από τους δικηγόρους του Σιν στις αρχές.

Ο 48χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι τα σημάδια εμφανίστηκαν μετά την επίσκεψη του μικρού στο σπίτι της Μιούλερ και της μητέρας της. «Αυτά τα εγκλήματα εναντίον των παιδιών μου πρέπει να γίνουν γνωστά» δήλωσε οργισμένος ο ηθοποιός.

Η Μιούλερ από την πλευρά της υποστηρίζει ότι τα σημάδια υπήρχαν ήδη όταν τα δίδυμα αδέρφια έφτασαν για επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας. Ο Τσάρλι Σιν παντρεύτηκε την Μπρουκ Μιούλερ το 2008 και χώρισαν το 2010, αφού πρώτα ο Σιν είχε κατηγορηθεί ότι της επιτέθηκε με μαχαίρι.