Την ώρα που ο ηλεκτρονικός σχολιασμός παρέχει απρόσωπη κάλυψη και ανωνυμία, το πράγμα χρειάζεται την προσοχή του, όπως έμαθε τουλάχιστον με τραγικό τρόπο παντρεμένος άντρας.

Να τι δεν πρέπει λοιπόν να πείτε ποτέ δημοσίως για μια αιθέρια ύπαρξη, ιδιαίτερα αν είστε παντρεμένος και τα σχόλια ποστάρονται ταυτοχρόνως και στο προφίλ σας στο Facebook (πώς να το ξέρει ο έρμος;): «Είναι τόσο σέξι, που θα άφηνα τη γυναίκα και τα παιδιά μου για μια νύχτα μαζί της!».

Ο βρετανός «μερακλής» είπε ακριβώς αυτά τα λόγια σε σχόλιό του σε άρθρο της εφημερίδας Daily Mail που παρουσίαζε τη νέα σειρά εσωρούχων που διαφήμισε το γνωστό μοντέλο Kelly Brook, για να συγκεντρώσει όχι μόνο τη μήνη των έτερων σχολιαστών της ιστοσελίδας, αλλά και της συζύγου του!

Γιατί και η σύζυγος ήταν μεταξύ των σχολιαστών του site, την ίδια στιγμή βέβαια που το απρεπές σχόλιό του ανέβηκε αυτόματα και στον λογαριασμό του στο Facebook, κάνοντας το πράγμα να ξεφύγει. Ανταπάντησε λοιπόν η εξοργισμένη γυναίκα: «Ο χαζός ο άντρας μου ξέχασε ότι τα σχόλιά του συνδέονται με τη σελίδα του στο Facebook. Δεν σου αξίζουν τα πανέμορφα παιδιά μας και ελπίζω ο αδερφός σου να έχει χώρο στον καναπέ του γιατί θα αλλάξω τις κλειδαριές»!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, προσέξτε πάντα τι γράφετε και για ποιον το γράφετε, καθώς και οι ηλεκτρονικοί τοίχοι έχουν αυτιά.

Ας δούμε όμως τις επίμαχες φωτογραφίες της «πέτρας του σκανδάλου», οι οποίες έφεραν τα πάνω-κάτω στη συζυγική γαλήνη και την οικογενειακή θαλπωρή του απρόσεχτου συζύγου…