Πενήντα ολόκληρα χρόνια πριν, το περίφημο Sports Illustrated είχε τη φαεινή ιδέα να δημοσιεύσει φωτογραφίες σέξι μοντέλων με μαγιό.

Σήμερα η ιδέα αυτή έγινε θρύλος, όφειλε λοιπόν να απαθανατιστεί σε ένα ημερολόγιο για να το χαρούν όλοι!

Το «Sports Illustrated Swimsuit: 50 Years of Beautiful» αποκαλύπτει τα παρασκήνια των ημερολογίων του περιοδικού μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες μοντέλων, αλλά και όλα μα όλα τα εξώφυλλα.

Περιλαμβάνει φυσικά και ανέκδοτο υλικό από τα γυρίσματα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι όλα τα μοντέλα που απαθανατίστηκαν στις ιλουστρασιόν σελίδες του περιοδικού παρελάζουν στην καλαίσθητη έκδοση. Και μιλάμε φυσικά για περισσότερες από 200 αιθέριες υπάρξεις!

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε το 1964 και είχε στο εξώφυλλό του την Babette March, ενώ το μπεστ-σέλερ τεύχος του περιοδικού ήταν στην επέτειο των 25 χρόνων του (1989), με την Kathy Ireland στο εξώφυλλο. Η Tyra Banks ήταν η πρώτη έγχρωμη που πόζαρε για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, ενώ η Beyonce ήταν το πρώτο μη-μοντέλο που απαθανατίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού (2007).

Και για να γιορτάσουμε την επετειακή έκδοση, ας δούμε τα 10 καλύτερα μοντέλα με μαγιό, όπως τα ανέδειξε το ίδιο το Sports Illustrated…

Paulina Porizkova

Bar Refaeli

Christie Brinkley

Brooklyn Decker

Cheryl Tiegs

Heidi Klum

Tyra Banks

Kate Upton

Kathy Ireland

Elle Macpherson