Μαύρα σύννεφα πάνω από το γάμο της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin, αφού η 41χρονη ηθοποιός φέρεται να τον έχει απατήσει ύστερα από 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Ένα άρθρο στο Vanity Fair, το οποίο θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες, θα καταπιάνεται με τον παράνομο δεσμό της με τον πολυεκατομμυριούχο Jeff Soffer, ο οποίος μάλιστα είναι άντρας της Elle MacPherson.

«Αυτό είναι ένα ψέμα» σχολίασε ο εκπρόσωπος της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού επιχειρώντας να βάλει «φρένο» στην ιστορία αυτή. «Είναι χρόνια φίλος της και δεν υπήρξε κάτι μεταξύ τους», συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι η παρουσία της Paltrow σε πάρτι του Soffer δεν αποδεικνύει κάτι…

Πάντως, πιθανολογείται ότι το άρθρο του Vanity Fair θα «σκαλίζει» ακόμη μια φημολογούμενη σχέση της Paltrow, την οποία είχε επιχειρήσει να δημοσιεύσει το περιοδικό Star. Τότε, ύστερα από απειλές δεν φιλοξένησε την ιστορία αυτή στις σελίδες του.

Όπως και να έχει, λίγο οι δύο ιστορίες αυτές, λίγο και η πρόσφατη δήλωση της Paltrow ότι είναι ανοιχτόμυαλη και θα συγχωρούσε απιστία του Chris Martin, ερμηνεύονται από αρκετούς ως σημάδια ενοχής…