Για το πώς πέρασε το καλοκαίρι του, αλλά και για τον δικό του παράδεισο μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο Κώστας Μαρτάκης.

«Το καλοκαίρι έκανα μια μεγάλη, πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην περιφέρεια και τα νησιά. Η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο με χαροποίησε και με γέμισε ενέργεια και όρεξη. Πέραν από τις συναυλίες βέβαια κατάφερα να ξεκλέψω και λίγο χρόνο για διακοπές με φίλους» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ ανέλυσε και την άποψή του για το αν το θεωρεί το καλοκαίρι την πιο ερωτική εποχή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Ίσως βέβαια να υπάρχει αυτή η γενικότερη άποψη λόγω του ότι ο κόσμος βγαίνει πιο πολύ το καλοκαίρι και κατ’ επέκταση κοινωνικοποιείται και περισσότερο».

Παράλληλα, με αφορμή την καλοκαιρινή του επιτυχία με τίτλο «Paradise» ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο δικός του παράδεισος: «Ο δικός μου παράδεισος είναι το σπίτι μου. Νομίζω το ίδιο ισχύει για τον καθένα μας» είπε.
Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διάφορα ταλέντα του με αφορμή τις συμμετοχές του στο Dancing with the stars αλλά και το Your Face Sounds Familiar.

«Χάιρομαι πολύ που συμμετείχα σε αυτά τα shows. Μου έδωσαν την δυνατότητα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε νέα πράγματα και, όπως έχω πει και άλλες φορές, μου αρέσει πολύ να δέχομαι καινούριες προκλήσεις, όπως επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να τσαλακώνω την εικόνα μου. Όταν δεν φοβάσαι να εκτεθείς σε νέες δοκιμασίες τότε πραγματικά μαθαίνεις, βελτιώνεσαι, εξελίσσεσαι και τότε ξέρεις ότι είσαι καλά με τον εαυτό σου».