Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό του με τη Δούκισσα Νομικού ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής δήλωσε στο περιοδικό Hello «Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα “κατάφεραν” το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα γιατί εγώ αντέχω».

«Όλο αυτόν τον καιρό ακούω να λέγονται και να γράφονται γελοιότητες.. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, που έχουν ανακατέψει σε αυτήν την ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο αυτό, γιατί κάποιος που με ξέρει δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα» δηλώνει ο Χρήστος και συνεχίζει «Ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και αν θέλει να επιμείνει κάποιος να ασχοληθεί με αυτήν την ιστορία επαναλαμβάνω βαρέστε εμένα και κανέναν άλλον».

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε: «Ας αρκεστούμε στο γεγονός ότι είμαι εργένης ξανά. Ίσως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης».