Παιδί με την Lauren Silverman, από τους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης, πρόκειται να αποκτήσει ο διάσημος τηλεοπτικός παραγωγός Simon Cowell.

Στενός του φίλος αποκάλυψε στη βρετανική MailOnline ότι η Lauren -που είναι ακόμη τυπικά παντρεμένη με τον μεγιστάνα των ακινήτων Andrew Silverman και καλό φίλο του Cowell- είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει να τον παντρευτεί!

Η Lauren και ο… σύζυγός της Andrew ήταν πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια με τον Cowell και μάλιστα έχουν κάνει και όλοι μαζί διακοπές πριν από μερικά χρόνια.

Όταν έληξε ο γάμος τους πριν από περίπου ένα χρόνο –όχι όμως και τυπικά, συνεχίζει το δημοσίευμα-, η φιλική της σχέση με τον Cowell μετατράπηκε σε ερωτικό ειδύλλιο.

«Η Lauren τον αγαπάει και λέει ότι θέλει να τον παντρευτεί, ειδικά τώρα που θα έρθει και το μωρό στον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει πολύ καλό στον Simon» είπε ένας φίλος της στη MailOnline.

Την είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε ακόμη ένα κοντινό της πρόσωπο, προσθέτει το δημοσίευμα. Η 36χρονη Lauren διανύει τη 10η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.