Ευοίωνο προβλέπει η Μπέττυ Μαγγίρα ότι θα είναι το μέλλον της Ελλάδας ωστόσο δεν θα είχε πρόβλημα, όπως δηλώνει, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Life» σε περίπτωση που δεν ανακάμψει η χώρα μας, να κάνει και οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

«Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι αυτό που βιώσαμε ήταν ο πάτος. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το πηγάδι έχει κι απόπατο αλλά πως σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς την επιφάνεια. Βιώσαμε έναν οικονομικό πόλεμο και τώρα θα ακολουθήσει η ευημερία. Το δυστύχημα ήταν πως και σ’ αυτόν τον πόλεμο, όπως σε όλους τους πολέμους της ιστορίας, την πλήρωσαν πάλι οι αθώοι. Αν δεν ήμασταν λαός του νταχτιρντί και του κεφιού θα είχαμε πέσει σε εθνική κατάθλιψη».

Όσο για το τι δουλειά θα ήθελε να κάνει, δηλώνει: «Θα μπορούσα να γράφω και έγραφα και για πολλά χρόνια κείμενα στο Mega Star. Θα μπορούσα να δουλεύω σε ένα περιοδικό μόδας, θα μπορούσα να φτιάχνω ρούχα και έχω μια ιδέα πάνω σε αυτό, θα μπορούσα να συνεργαστώ με κάποια εταιρία ρούχων. Επίσης, υπάρχει και η σκέψη να φύγω τελείως από αυτή την φάση και να πάω να ζήσω σε ένα νησί. Στο νησί αυτό, θα ανοίξω ένα φούρνο αλλά δεν θα είμαι απλή φουρνάρισσα. Θα φέρνω λίγο σε Σοφία Λόρεν. Θα ενισχύσω το στήθος, θα δένω το μπούστο σφιχτά, θα φοράω στενές φούστες, κρίκους, αϊλάινερ και ψεύτικη βλεφαρίδα και θα’ ρίχνω και λίγο αλευράκι στην μύτη για να δείχνω τι δουλειά κάνω!

Η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη μίλησε και για το πώς βλέπει το μέλλον της κόρης της.

«Τα παιδιά δεν με τρομάζουν καθόλου. Είναι τόσο προσαρμοστικά και τόσο αγνές ψυχές που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θυμάσαι την ταινία “Η ζωή είναι ωραία” με τον Μπενίνι που το παιδάκι ζούσε σ’ ένα στρατόπεδο και το παιδάκι ήταν χαρούμενο γιατί ο μπαμπάς του του παρουσίαζε μία τόσο κατάσταση ως παιχνίδι; Εμείς υποφέρουμε και θα υποφέρουμε πιο πολύ από τα παιδιά μας, γιατί εμείς ήμασταν οι καλοπερασάκηδες που έμαθαν στα μπερεκέτια. Οι γονείς μας που πέρασαν πιο δύσκολα ήταν πιο δυνατοί από εμάς απέναντι σ’ αυτήν την κρίση. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου: “Μια κατοχή σας χρειαζόταν!».

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στον πολιτικό χώρο απαντά: «Δεν μου αρέσει η πολιτική ούτε οι πολιτικοί για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν έχουν χιούμορ. Η ζωή όλων μας θα ήταν πολύ πιο ωραία και πιο αληθινή αν κάποιοι έστω από τους πολιτικούς μας είχαν χιούμορ ή να έπαυαν να μιλούν αυτή την ξύλινη, αποστειρωμένη και ρομποτική γλώσσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί δεν μιλούν σαν κανονικοί άνθρωποι. Σαν εμένα, εσένα και την κυρία δίπλα μας».

Μιλώντας για το πώς θα ήθελε να ήταν το δικό της μέλλον επαγγελματικά η Μπέττυ Μαγγίρα δηλώνει: «Θα ήθελα να κάνω κάτι καλό στην τηλεόραση σε επίπεδο παρουσίασης ή κάποιο live show όπως αυτά που κάναμε με την Ματθίλδη ή φέτος με τον Λουδάρο όπου έχεις άμεση επικοινωνία με το κοινό».