Καλεσμένος στο χθεσινό «ΌΛΑ» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στον Alpha ενώ απάντησε και στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το αν θα ήθελε να συνεχιστεί το «Δέστε Τους» για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν:

«Εγώ γενικά σαν άνθρωπος βαριέμαι πολύ εύκολα, θέλω συνεχώς να συμβαίνει κάτι. […] Σκέφτηκα πως είναι τέσσερα χρόνια αυτή η εκπομπή και τώρα λέμε να πάει για πέμπτο. Σκέφτηκα και είπα πως ίσως κάνει κακό στην εκπομπή αυτή η πέμπτη σεζόν και δεν μιλάω μόνο για εμένα. Έγινε μια τέτοια κουβέντα, συζητήσαμε αρκετά και καταλήγουμε νομίζω. Οπότε είμαστε σε συζητήσεις ακόμα, κάτι καλό θα είναι πάντως. Είτε το “Δέστε Τους” συνεχίσει ή είναι κάτι άλλο, πάλι καλό θα είναι».

Όσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για εκείνον και τη Μαρία Ηλιάκη, ότι δεν του ταιριάζουν σαν τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε:

«Κοίταξε να δεις, εγώ σέβομαι πάρα πολύ αυτό που είπε ο Γιώργος. Επίσης, θεωρώ πολύ λόγια του αέρα, λόγου χάρη, το ότι επειδή έχουν χιούμορ ο Βαγγέλης, ο Νίκος και ο Θέμος φέρ’ τους να κάνουν μια εκπομπή όλοι μαζί. Είναι πολύ διαφορετικό το να συνεργαστούμε, γιατί μπορεί να μην κολλάμε. Θέλω να πω ότι μπορεί πραγματικά να μην ταιριάζουμε. Το αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει. Δεν μου φάνηκε περίεργο, ούτε παρεξηγήθηκα. Ούτως ή άλλως με όλα αυτά που λέγονται για εμένα και αυτά που κάνω στους συνεργάτες μου, είναι λογικό κανείς να μη θέλει να συνεργαστεί μαζί μου».