«Είμαι καλός στο σφουγγάρισμα και στο τίναγμα των χαλιών»

Ο Ν. Αναδιώτης βοηθάει τη γυναίκα του ειδικά τώρα που είναι έγκυος


LIFESTYLE
0:22
02/06/2013
«Είμαι καλός στο σφουγγάρισμα και στο τίναγμα των χαλιών»
1
loading

Στις δουλειές που κάνει στο σπίτι, ειδικά τώρα που η σύζυγός του είναι έγκυος, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Αναδιώτης.

Όπως είπε είναι καλός στο σφουγγάρισμα και στο τίναγμα των χαλιών! Η Βασιλική, η γυναίκα του δεν τον αφήνει να κάνει δουλειές παρά μόνο όταν εκείνη λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί.

«Δεν με αφήνει, αλλά τη ρωτώ πάντα: "Θέλεις βοήθεια, αγάπη μου;". Θα μου πεις, αν είσαι στον καναπέ, με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και ρωτήσεις τον άλλο αν χρειάζεται κάτι, το πιθανότερο είναι να σου πει "όχι", αλλά ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στο σπίτι έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Το τίναγμα των χαλιών, για παράδειγμα, είναι δική μου δουλειά. Αλλά και στο σφουγγάρισμα είμαι καλός και θα μπορούσε να με αξιοποιήσει. Ξέρεις, τι σφουγγάρισμα έριξα στο στρατό;», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Kristin

    Και αυτό γιατί θα πρέπει να είναι είδηση? Κανονικά κάθε άντρας που σέβεται και αγαπάει τη γυναίκα του πρέπει να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού αλλά και με τα παιδιά (αν υπάρχουν). Για αυτό άλλωστε λέγονται ζευγάρι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει