Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Τάμτα για το τραγούδι «Πάρε με»… τρύπωσε η κάμερα του MTV.

«Είναι το πρώτο κομμάτι, όσοι το ακούνε λένε πάντως πως είναι ”καλοκαιρινό”, οπότε έβαλα λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στις ζωές μας και σε όσους αρέσει το κομμάτι! Μέχρι στιγμής έχω αυτό, αν και παράλληλα ετοιμάζω και το επόμενο τραγούδι μου» δήλωσε η τραγουδίστρια στην Ευαγγελία Αραβανή και στην εκπομπή «Greeklips»

Για το γύρισμα η Τάμτα είπε: «Σίγουρα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί έχω γυρίσει ξανά στα χρώματα (για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ) γιατί στα τελευταία κλιπ είχα ρίξει λίγο τους τόνους και έβγαινα λίγο πιο ”ήσυχη” θα έλεγα».

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι πολλοί με φαντάζονται για το βίντεο κλιπ να είμαι σε μια παραλία, με παρέα και κιθάρα, αλλά επειδή μ’ αρέσει να πηγαίνω και λίγο κόντρα στην εικόνα των κομματιών, δεν μ’ αρέσει δηλαδή αυτό που ακούς να το βλέπεις, θέλω κάποιος να μην περιμένει κάτι και να μην έχει σχέση η εικόνα με τον ήχο σ’ αυτό που θα δει! Είναι παρεΐστικο κομμάτι αλλά επιλέξαμε λίγο διαφορετικό τρόπο να το παρουσιάσουμε».

Τέλος, η τραγουδίστρια δήλωσε ανοιχτή στο να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή: «Από τότε που έκανα θέατρο και δεν τα κατάφερα, λέω πως γενικώς μ΄ αρέσουν οι προκλήσεις, Αν είναι μια εκπομπή και μια πρόταση που μ’ αρέσει πάρα πολύ και νιώθω καλά, θα ήθελα να το κάνω, ειδικά εάν αφορά τη μόδα ή τη μουσική όχι πάντως τη μαγειρική».