Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Για το φλερτ που δέχεται από τους άντρες και για το κατά πόσο η ίδια είναι ανοιχτή να δεχτεί μία τέτοια προσέγγιση, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ η Νάντια Μπουλέ.

Όπως ανέφερε: «Έχει να κάνει με το πώς νιώθεις. Υπήρχαν φάσεις που εγώ δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και αυτό λειτουργούσε ανασταλτικά, το έβγαζα και προς τα έξω, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν, αν βγω όμως με τις φίλες μου, θα με φλερτάρουν πολύ λιγότερο» τόνισε και συνέχισε αναφορικά με το αν είναι σνομπ απέναντι σε έναν άντρα που θέλει να την προσεγγίσει:

«Όχι, καθόλου. Νομίζω ότι έχουν την εικόνα ότι δύσκολα μπορεί να με προσεγγίσει κάποιος, αλλά όταν το κάνουν, βλέπουν ότι δεν είμαι έτσι. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που με το πρώτο “καλησπέρα” θα ανοιχτούν. Θέλω λίγο χρόνο».