Λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά», η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για την εκπομπή αλλά και για την προσωπική της ζωή στο «People».

«Αισθάνομαι ότι φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά γιατί έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Επιστρέφουμε πολύ ανανεωμένοι και αυτό δημιουργεί ένα πολύ θετικό κλίμα». Παράλληλα με την πρωινή εκπομπή η παρουσιάστρια φέτος θα είναι και στην δεύτερη σεζόν του «Αγρότη».

«Φέτος συναντήσαμε λιγότερα εμπόδια και ανταποκρινόμαστε γρηγορότερα κάθε φόρα που εναντιώνονταν οι συνθήκες. Τα γυρίσματα κύλησαν ήρεμα και αρμονικά και έχουν ήδη ολοκληρωθεί».

Η ίδια όμως μίλησε και για τους άνδρες της ζωής της, το Θοδωρή αλλά και τον μικρό Φίλιππο-Ραφαήλ.

«Δίνω όλο μου τον ελεύθερο χρόνο στο παιδί και δε νιώθω ότι το στερούμαι. Προσπαθώ να περνάω δημιουργικό χρόνο μαζί του και να φέρνω σε πέρας τις υποχρεώσεις μου όταν κοιμάται».

Όσο για το σύζυγο της Θοδωρή, η Σίσσυ νιώθει πολύ τυχερή που ερωτεύτηκε τον καλύτερο της φίλο. «Θεωρώ, ότι είμαι πολύ τυχερή που ερωτεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο. Είναι σημαντικό να γυρνάς στο σπίτι και να τα λες όλα στον κολλητό σου».