Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανήκει στην κατηγορία των celebrities που υπερασπίζονται και ακολουθούν φανατικά την Καμπάλα. Πρόσφατα ο ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Αμερική προκειμένου να παραβρεθεί στην αρχή της πιο ιερής βδομάδας ενώ την περασμένη Κυριακή ο διάσημος δάσκαλός της, Ισαάκ Σινουάνι, βρέθηκε στην Αθήνα για την καθιερωμένη διάλεξη.

Ο ηθοποιός, αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Ciao» υποστηρίζει πως η Καμπάλα τον βοηθά να πετά τα αρνητικά και τα μη απαραίτητα. «Είναι ένας τρόπος σκέψης που σε βοηθά να πετάς τα αρνητικά και τα μη απαραίτητα της ζωής σου. Αρνητικές σκέψεις, φόβους, αμφιβολίες, βελτιώνει τη σχέση με τον εαυτό σου, με το σύντροφο σου, με το γάμο αλλά σε σταθερή βάση».

Ο ίδιος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ισαάκ Σινουάνι λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που ανά πάσα στιγμή σε βοηθάει. «Είναι φοβερά συμπαθής, πολύ γλυκός, πολύ σεμνός, ένας άνθρωπος έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει σε κάθε κατάσταση. Με μένα είναι περισσότερο φίλος παρά δάσκαλος».

Ποιο ήταν όμως το αρχικό κίνητρο που τον ώθησε να ασχοληθεί; «Ήταν η εσωτερική αναζήτηση. Ήθελα σε καθημερινή βάση να μπορώ να έρχομαι σε επαφή με τον εαυτό μου, με το φως που όλοι έχουμε μέσα μας, αλλά με πρόγραμμα και με ένα σύστημα σκέψης άρτια οργανωμένο». Ο ηθοποιός όμως παρ’ ότι έγινε οπαδός της Καμπάλα εξακολουθεί να πηγαίνει στο Άγιο Όρος, να φοράει τον σταυρό του και να προσεύχεται.