Για το Dancing With The Stars αλλά και για το ατύχημα του παιδιού της το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα τα πάω τόσο καλά» είπε η ηθοποιός, που είναι ένα από τα φαβορί του show χορού του ΑΝΤ1, ωστόσο παραδέχτηκε πως «πίστευα ότι θα μπορούσα να χορέψω, γιατί αν ήξερα ότι δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου δεν θα πήγαινα. Αλλά τόσο καλό δεν περίμενα να βγει».

Μιλώντας για το ατύχημα του γιου της που την τρόμαξε το καλοκαίρι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είναι μητέρα δύο αγοριών, δήλωσε: «Έπεσε από το μπαλκόνι. Ήμασταν στο εξοχικό και στη βεράντα είχε ένα μαντράκι μικρό και έπεσε κάτω, απ’ τα 4 μέτρα. Έπεσε σε έναν κήπο με βράχια και ελάχιστο χώμα, ευτυχώς έπεσε στο χώμα όμως. Έπεσε, ευτυχώς, με το πόδι του και όχι με τη μέση και έσπασε τον μηρό του ψηλά. Εκτινάχθηκα, πήγα να δω ότι κουνιέται. Ήμουν τρομερά αγχωμένη μέχρι να κάνουμε όλες τις εξετάσεις και να δούμε ότι είναι καλά. Τελικά, περάσαμε όλο το καλοκαίρι με τον γιο μου στο καροτσάκι».