Για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή, την άποψή της για το γάμο και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η νεαρή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Όταν οι δύο παρουσιαστές τη ρώτησαν για το γάμο που ονειρεύεται να κάνει εκείνη απάντησε ότι το γάμο το συνδέει στο μυαλό της με τον ερχομό ενός παιδιού. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία και τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να κάνει ένα παιδί και για να πάρει την εξής απάντηση: «Πώς να το πω τώρα αυτό για να μη σημαίνει πως είμαι έτοιμη να γίνω μάνα; Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρή. Είμαι 28 ετών. Δεν το έχω προγραμματίσει καθόλου, εάν συνέβαινε όμως δεν θα φρίκαρα. Το έχω σκεφτεί, στο φάσμα της φαντασίας».

Για το αν με το σύντροφό της Μύρωνα Στρατή σκέφτονται το ενδεχόμενο να παντρευτούν η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Αυτά τα αστειάκια που σου κάνουν φίλοι πάντα παίζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την έλευση ενός παιδιού στη ζωή. Δεν έχω κανένα φόβο με τους γάμους και τις δεσμεύσεις, αλλά δεν με είχα σκεφτεί ποτέ να παντρεύομαι. Δεν ήμουν από αυτά τα κοριτσάκια» είπε, ενώ για το πώς ονειρεύεται τη βραδιά που θα παντρευτεί συμπλήρωσε: «Όλα αυτά τα πρώτα, το δημαρχείο ή η εκκλησία, δεν με νοιάζουν και πάρα πολύ. Εγώ σκέφτομαι το μετά, πώς θα είναι πάρτι. Δεν θα φοράει κανείς τακούνια σε αυτόν τον γάμο για να χορεύουμε 45 ώρες non stop».