Στον Πάνο Κιάμο διασκέδασαν χθες η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής χαιρέτησε τους συναδέλφους του ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματός του κατευθύνθηκε στο τραπέζι της τραγουδίστριας, της έδωσε το μικρόφωνο και μαζί άρχισαν να τραγουδούν το «Δε θέλω τέτοιους φίλους». Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε το γνωστό δικό της τραγούδι «Κόκκινη γραμμή» και ευχήθηκε στους θαμώνες του κέντρου να έχουν μια καλή χρονιά.

Ο Πάνος Κιάμος βέβαια δεν έμεινε μόνο στο πρώτο τραπέζι που είχε η συνάδελφός του αλλά και πήγε και στο απομακρυσμένο από τις μπροστινές θέσεις τραπέζι που είχε επιλέξει ο Λευτέρης Πανταζής και η παρέα του. Έφτασε λοιπόν στον τραγουδιστή, του έδωσε το μικρόφωνο και εκείνος με τα γνωστά του μουσικά «κόλπα» είπε πρώτα «Βασανιστείτε» και άρχισε να ερμηνεύει το «Έχω τρελάνει το θεό» και κάποια ακόμη γνωστά του τραγούδια ενώ κατά τη διάρκειά τους έκανε και τα… παιχνίδια του, όπως για παράδειγμα «Που’ σαι μάνα να δεις το γιο σου;».

Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου πάντως ευχαριστήθηκαν χθες αφού απόλαυσαν εκτός από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί και τους δύο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, έστω και για λίγα μόλις λεπτά.