Για την παρουσία της στην τηλεόραση, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ».

«Μια γυναίκα όταν “τσαλακώνεται”, δεν παύει να είναι όμορφη. Η συμμετρία του προσώπου, τα ωραία χαρακτηριστικά ή το κορμί της είναι εκεί, δεν αλλάζουν. Βαριέμαι να βλέπω τα ωραία κορίτσια “ακούνητα” – εντάξει, κάποιες φορές μπορεί να τύχει -, με ένα ψυχρό μειδίαμα στα χείλη ή μια στάση του σώματος που δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω απ΄ ότι μπορεί να έκαναν μπαλέτο οκτώ χρόνια. Η κίνηση δίνει στο καθετί ομορφιά και ζωντάνια και κίνηση μπορεί να είναι ένα μεγάλο χαμόγελο, μια γκριμάτσα, ένα παιχνίδισμα, οτιδήποτε είναι αυθόρμητο, ειλικρινές και δείχνει πως μέσα σου έχεις και άλλα στοιχεία, όπως χιούμορ. Βεβαίως, το χιούμορ ενός ατόμου δεν γίνεται πάντα αποδεκτό απ όλους, αλλά και πάλι δεν το κάνεις για να αρέσει, απλώς το νιώθεις».

Όσο για τη συμμετοχή της στην «Ελένη» είπε:

«Απολαμβάνω το τώρα! Το ομαδικό παιχνίδι και τις εκπλήξεις του! Είναι έκπληξη π.χ. που από ένα τυχαίο και αυθόρμητο σχόλιο μεταξύ μας ξεπηδούν αστείες ατάκες, πειράγματα και γέλια! Το βρίσκω καταπληκτικό, μου φτιάχνει το κέφι και καμαρώνω την ομάδα μας! Αυτό το πρώτο βήμα λοιπόν είναι τόσο μαγικό που με κάνει να πετάω… από χαρά».

Τέλος, η Αντωνία Καλλιμούκου σχολίασε και το γεγονός ότι δεν κρύβει τη σχέση της από τα μέσα ενημέρωσης:

«Δεν είναι ειλικρίνεια, είναι η αλήθεια. Για ποιο λόγο να κρύψω μια όμορφη αλήθεια της ζωής μου; Είμαι περήφανη για τις επιλογές μου… όμως ξέρω και πότε πρέπει να τις προστατεύω».