Η συνεργασία ανάμεσα στη Μάρω Λύτρα και τον Τούρκο Sina, που μετά το ντουέτο τους «Unut Onu» έχουν γίνει πολύ στενοί φίλοι, δεν σταματά εκεί. Άλλωστε το βιντεοκλίπ, για το οποίο η Μάρω δούλεψε σκληρά κυκλοφόρησε προχθές και στην Ελλάδα, αφού προηγουμένως είχε γίνει σουξέ στη γειτονική χώρα.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν μία ημέρα και πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που ενθουσίασε τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θέλησε να γνωρίσει και την τούρκικη κουλτούρα. Από τότε φτιάχνει συχνά τη βαλίτσα της και ταξιδεύει στη γείτονα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στους νέους της φίλους.

Η επιστροφή της Μάρως στις επάλξεις «ήρθε» μέσω της συνεργασίας της με δημοφιλή καλλιτέχνη της Τουρκίας. Το τραγούδι ονομάζεται «Ξέχνα τη λύπη» και, όπως λέει η ίδια, στην Τουρκία έχει αγαπηθεί ήδη πολύ κάτι που συνειδητοποίησε τώρα που βρέθηκε ξανά εκεί για την παρουσίαση του CD του Sina.

Η Μάρω, εκτός από τις εμφανίσεις της στην Τουρκία, στην οποία θα πηγαίνει συχνά για χάρη του φίλου της Sina, ξεκίνησε την περιοδεία της ανά την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό την Κόρινθο. Μπορεί το τούρκικο ντουέτο να μη συμπεριλαμβάνεται στο CD της τραγουδίστριας, ωστόσο η Μάρω το έχει βάλει πρώτο-πρώτο στο μουσικό πρόγραμμα της τουρνέ της.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε, ότι είναι δεσμευμένη και φουλ ερωτευμένη, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει κανένα στοιχείο, που να προδίδει το όνομα του αγαπημένου της.

Πηγή: Espresso