Το νυχτερινό κέντρο «Fantasia», το «Posidonio», αλλά και η μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου Plus» αποτέλεσαν τις επιλογές της σόουμπιζ για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τον Νίκο Βέρτη στη σκηνή του «Fantasia» παρακολούθησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, όσο εκείνος τη συνόδευε με το μπουζούκι του.

Τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα στο «Posidonio» επισκέφτηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πάντα συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη, ενώ εκεί διασκέδασε και η Νάντια Μπουλέ.

Στον «Σταυρό Του Νότου Plus», όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της, Μύρωνας Στρατής, με τον Ησαΐα Ματιάμπα, διασκέδασε η Μαίρη Συνατσάκη, μαζί με τη Ράνια Θρασκιά και τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Εκεί, για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο βρέθηκε και η σύντροφος του Ησαΐα Ματιάμπα, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μάλιστα διασκέδασε παρέα με την Μαρία Σολωμού.

Και οι θεατρικές παραστάσεις, όμως, ήταν ανάμεσα στις επιλογές των επωνύμων. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρακολούθησε την πρεμιέρα της συζύγου του, Ελένης Ράντου, στο θέατρο «Διάνα» και η Κατερίνα Λέχου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βρετάνια» για την πρεμιέρα του έργου «Αχ αυτά τα φαντάσματα», όπου συνάντησε τον παλιό της συνεργάτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.