Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και τον έρωτα μίλησε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του real ο Γιάννης Πάριος, λέγοντας ότι ουδέποτε έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ με την πρώτη ματιά. Δεν μου έχει συμβεί. Και όσες φορές υπήρξα, ήμουν υγιώς ερωτευμένος όχι άρρωστα».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση που έχει με τους τρεις γιους του, εξομολογείται: «Με τους τρεις γιούς μου, δεν έχω πρόβλημα, έχουν ωριμάσει. Με το Νικόλα, λίγο κάτι, γιατί είναι πιο ενεργητικός. Καμαρώνω που κατάφερα να κάνω καλά και ευγενικά παιδιά. Να πούμε όμως ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι μανούλες τους. Ήταν και είναι βράχοι, γιατί κι εγώ δεν είχα το χρόνο που έπρεπε και είχαν απαιτήσεις από μένα. Είμαι όμως παρών και θα είμαι μέχρι να μου πουν “αντίο πατέρα”».

Ερωτηθείς για τις συνθήκες στη χώρα μας, ο Γιάννης Πάριος απαντά: «Η Ελλάδα είναι ένα πειραματόζωο. Δεν είχαμε πολιτικούς να το προβλέψουν. Τώρα είμαστε στα χέρια τους. Ή θα μας σεβαστούν ή θα μας πετάξουν σαν αποτυχημένους.

Όμως ο Θεός αγαπάει αυτή τη χώρα. Όπως και από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρχε ο “από μηχανής θεός” που ερχόταν και έσωζε αυτό τον τόπο, έτσι και τώρα ο Θεός θα βοηθήσει. Άλλωστε όταν θέλει να ξεκουραστεί πάει στην Ελλάδα! Γιατί να την πειράξουν; Να του στερήσουν το τόπο διακοπών του»;