Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας «ναι» στο παιδί, αλλά «όχι» στο γάμο.

«Ενστερνίζομαι την αντίληψη “ναι στο παιδί, όχι στο γάμο”. Δεν έχω καμία εμμονή με τον γάμο. Βαθύτερη ανάγκη μου είναι να νιώθω “παντρεμένη” ουσιαστικά και δεσμευμένη ολοκληρωτικά με τον άνθρωπό μου, χωρίς να με καταδιώκει η ανασφάλεια της επιβεβαίωσης με ένα χαρτί.

Αν εκείνος δεν ήθελε γάμο, αλλά η σχέση μου ήταν στέρεη, δε θα είχα πρόβλημα ακόμη κι αν ερχόταν ένα παιδί. Αν πάλι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε, ακόμη κι εγώ, που δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου θα το έκανα. Είμαι καλό κορίτσι. Μου αρέσει να σέβομαι τις ανάγκες και να ακούω τις επιθυμίες του συντρόφου μου, όπως μου αρέσει και να με καθοδηγεί. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και απόλυτη για κανένα», δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στην εφημερίδα Real News.

Ξεκαθάρισε πάντως πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

«Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Ακόμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος γιατί δεν νιώθω αυτή την ανάγκη. Η ανάγκη που αισθάνομαι είναι να είμαι με τον άνθρωπό μου, να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση στις ιδέες και στα θέλω μας. Να υπάρχει μια κοινή πορεία, ένας κοινός άξονας. Όλα τ’ άλλα βρίσκονται», τονίζει.

Δεν κρύβει μάλιστα ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να αποκτήσει ένα μωρό.

«Αυτό είναι το μόνο όνειρο που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα: να φέρω στον κόσμο ένα παιδί μέσα από έναν μεγάλο έρωτα», λέει.